Támogasd a Jane Goodall Intézetet a mesekönyv és a Glóbi plüssfigura megvásárlásával!

Hajba László (illusztrátor)

Laci keze által keltek életre a történeteim. Ti is láthatjátok, hogy ő egy nagyon tehetséges fiatal illusztrátor!

Először csak hobbiból kezdett el rajzolni, majd később ráeszmélt, hogy miért ne lehetne ez a hivatása is? Laci rendkívül sokoldalú, amellett, hogy zenél, már több könyve is megjelent: Bartoló a markoló, Pedró a tűzoltó és a Csodakosaras címmel. Nagyon hálás vagyok neki, hogy a sok munkája mellett szakított rám időt, és megrajzolt nektek.

Kattints ide a weboldala megtekintéséhez és itt találod további műveit...

 

Pászti Amina (szerző)

Inpost aminaprofil

Ő az aki közvetíti nektek amit mondani szeretnék. Mikor először találkozott velem érezte, hogy az üzenetem fontos, ezért segített gyorsan papírra vetni a történeteim.

Amina, mint megtudtam tőle, már gyerekként írt meséket, de ezek nem kerültek nyomtatásba. Az első kömyve az én kalandjaimról szól. Amina szeret a természetben lenni, kirándulni, és rajong az állatokért, legfőképpen a lovakért és kutyákért. Fontosnak tartja a természet megóvását és az állatok védelmét.

 

Lovász Andrea (szerkesztő)

Andrea nem csak szerkesztő, hanem gyerekirodalom-kutató és kritikus. Nagyon szerencsés vagyok, hogy ő segített nekem, hogy a meséim tényleg a gyerekek nyelvén szóljanak, és így még élvezetesebbé tette az olvasnivalót számotokra. Andrea már nagyon sok könyvnél segédkezett mindenféle íróknak. Szerkesztőként többek között a Tejbegríz, az Elefeledett lények boltja és a Megérett a nyár című csodás könyvek fűződnek az ő nevéhez.

Andrea könyveit itt találhatod összegyűjtve...

 

Scolar kiadó

 

Könyvem a Scolar kiadó jelenteti meg. Ők rendkívül kedvesen, tárt karokkal fogadtak engem és a meséim. Sokan úgy gondolták a környezet védelem nem érdekli a gyerekeket és nem fontos beszélni róla, ám a kiadó igazgatója és főszerkesztője ezt másképp gondolta. Így történhetett, hogy sikerült a könyvesboltok polcaira kerülnie a könyvemnek, és nekem pedig eljutni hozzátok gyerekekhez! Köszönet nekik a segítségért!