Támogasd a Jane Goodall Intézetet a mesekönyv és a Glóbi plüssfigura megvásárlásával!

 Inpost 1.3

„Földünk olyan, mint egy gyermek, aki szülők nélkül nőtt fel. Vannak, akik megpróbálnak segíteni rajta, de a legtöbben egész egyszerűen csak ki akarják használni. Még a saját gyermekeikre sem gondolnak, akik örökölni fogják ezt a szeretethiányos állapotot.” (William Paul Young)

 

Sokféleképpen hívtok: Föld, Glóbusz, Kék bolygó, de kérlek szólíts csak Glóbinak! Bizonyára te is rácsodálkoztál már a természet szépségére, sokszínűségére és észrevetted, hogy én egy élő bolygó vagyok. Bizony!

Ugyanúgy mozgok, lélegzem és érzek, mint ti, a lakóim! Sőt, még a szívem is ugyanúgy dobog ott legbelül, mint nektek! Csak az enyém nem piros, hanem zöld. Ugyanúgy szomorkodom, örülök, vagy éppen szeretek vele, mint ti.

Ám az utóbbi időben nem érzem magam valami jól. Mivel elhanyagoltok, ezért akár egy mellőzött gyermek, én is szeretethiányos állapotba kerültem. Hogy visszaállítsátok egyensúlyom, több figyelemre lenne szükségem, és jobban is kellene rám vigyáznotok! Bizony, sokkal jobban! Ha nem változtattok, hamarosan másik Föld bolygóra lesz szükségetek, pedig belőlem csak egy van! Azt szeretném, ha barátodként tekintenél rám. Ökobarátokat keresek!

Leszel a barátom?

Inpost gl bikarakter